Lajme nga Bota

22 vite nga rrëzimi i Kullave Binjake. Fotot më dramatike të asaj kohe

22 vite nga rrëzimi i Kullave Binjake. Fotot më dramatike të asaj

Sot është data 11 shtator. Amerika dhe mbarë bota kujtojnë sot 11 shtatorin e 22 viteve më parë ku u sulmuan dy kullat binjake në Nju Jork që shënuan dhe nisjen e luftës botërore kundër terrorizmit.

22 vite nga rrëzimi i Kullave Binjake. Fotot më dramatike të asaj

22 vite nga rrëzimi i Kullave Binjake. Fotot më dramatike të asaj

22 vite nga rrëzimi i Kullave Binjake. Fotot më dramatike të asaj

22 vite nga rrëzimi i Kullave Binjake. Fotot më dramatike të asaj

Në kohën e sulmit të parë në Kullën e Veriut Presidenti George W. Bush po merrte pjesë në një aktivitet me të rinj.

22 vite nga rrëzimi i Kullave Binjake. Fotot më dramatike të asaj

22 vite nga rrëzimi i Kullave Binjake. Fotot më dramatike të asaj

22 vite nga rrëzimi i Kullave Binjake. Fotot më dramatike të asaj

22 vite nga rrëzimi i Kullave Binjake. Fotot më dramatike të asaj

22 vite nga rrëzimi i Kullave Binjake. Fotot më dramatike të asaj

22 vite nga rrëzimi i Kullave Binjake. Fotot më dramatike të asaj

22 vite nga rrëzimi i Kullave Binjake. Fotot më dramatike të asaj

22 vite nga rrëzimi i Kullave Binjake. Fotot më dramatike të asaj

22 vite nga rrëzimi i Kullave Binjake. Fotot më dramatike të asaj

22 vite nga rrëzimi i Kullave Binjake. Fotot më dramatike të asaj

Diskutimi i tij me studentët e rinj përfundoi shpejt, ndërsa ai shkoi në një klasë bosh për të marrë përditësime mbi situatën.

22 vite nga rrëzimi i Kullave Binjake. Fotot më dramatike të asaj

22 vite nga rrëzimi i Kullave Binjake. Fotot më dramatike të asaj

22 vite nga rrëzimi i Kullave Binjake. Fotot më dramatike të asaj

22 vite nga rrëzimi i Kullave Binjake. Fotot më dramatike të asaj

22 vite nga rrëzimi i Kullave Binjake. Fotot më dramatike të asaj

Tragjedia shkaktoi 2752 viktima.