Lajme nga Bota

4 truproja të Papës janë infektuar me Covid-19

4 truproja të Papës janë infektuar me Covid-19

Truprojat e Papa Fraçeskut kanë rezultuar pozitivë ndaj Covid-19. Mediat e huaja raportojnë se shëndeti i Papës po monitorohet në vazhdimësi.

Të katër zotërinjtë që shoqërojnë Papën, pjesë e forcave të mbrojtjes së tij, janë karantinuar.

Kjo nuk është hera e parë që kontakte të kreut të Vatikanit rezultojnë pozitivë dhe Papës i bëhet tamponi.