Lajme nga Bota

Akt terrorist në Burkina Faso. 30 viktima në një market

Akt terrorist në Burkina Faso. 30 viktima në një market

Në shtetin afrikan të Burkina Faso 30 njerëz janë vrarë në një market në Kompienbiga.

Terroristët hynë në market me motora dhe qëlluan mbi njerëzit. Këto sulme vijnë si kundërpërgjigje e operacioneve anti-terroriste në Burkina Faso nga vetë shteti.