Lajme nga Bota

Athina drejt izolimit!

Athina drejt izolimit!

Rastet në Greqi janë shtuar dhe bashkë me to edhe masat e reja. Në ambiente të mbyllura nuk lejohen më shumë 9 persona. Punonjësit e administratës janë ndarë në 3 turne. Në ceremoni mortore nuk lejohen më shumë se 20 njerëz.

59 shkolla janë mbyllur që në ditët e para për shkak të infektimit të stafit, mësuesve dhe nxënësve.

Edhe Anglia është në prag të publikimit të masave të reja dhe izolimit të pjesshëm.

Vala e dytë ka trokitur.