Lajme nga Bota

Bënë dasmë me 150 të ftuar në Greqi, mbi 20 dasmorë të infektuar mes tyre nusja dhe dhëndri

Bënë dasmë me 150 të ftuar në Greqi, mbi 20

Një dasmë në Selanik me 150 të ftuar ka infektuar 21 dasmorë, përfshirë edhe nusen e dhëndrin. Dasma është bërë në Selanik, por mendohet se pacienti zero ka qenë një i ftuar nga Gjermania.

Ceremonitë që mbledhin shumë njerëz janë të ndaluara përfshi dasmat dhe ceremonitë mortore. Jo pak njerëz i kanë anuluar organizimet e mëdha, pavarësisht planeve, për të shmangur infektimin.

Deri tani në Greqi ka 4587 të infektuar në total dhe 206 viktima.