Lajme nga Bota

Bie Instagrami në gjithë botën!

Bie Instagrami në gjithë botën!

Instagram aktualisht ka rënë për përdoruesit në të gjithë botën. Të shumtë janë ata përdorues të aplikacionit që kanë dashur të hedhin foto apo të dërgojnë mesazhe por nuk kanë mundur.  Problemi raportohet prej disa minutash dhe nuk dihet se çfarë e ka shkaktuar. 

Sipas DownDetector, mijëra adresa filluan të bllokoheshin që pasdite. SHBA dhe Evropë janë më të prekurat.