Lajme nga Bota

Biznesmeni me maskë ari: Por nuk jam i sigurtë a më mbron

Biznesmeni me maskë ari: Por nuk jam i sigurtë a më mbron

Biznesnemi Shankar Kurade nga India ka shpenzuar 4000 paund për maskën anti koronavirusit. Maska është e gjitha prej ari. Maska e biznesmenit 49 vjeç peshon 60 gram dhe u deshën 8 ditë për ta përfunduar.

Biznesmeni me maskë ari: Por nuk jam i sigurtë a më mbron

Ai pa në internet një person që krijoi një maskë argjendi dhe vendosi të bënte të njëjtën gjë,  por me ar.

Për median ai ka treguar: E dua arin dhe jam shumë i lumtur që tani kam një maskë. Maska ka vrima të vogla dhe kam probleme me frymëmarrjen. Sa herë dal jashtë vendos maskën.

Maska e tij nuk është më e sigurta në botë siç thotë vetë ai, por ndihet i lumtur për famën që ka marrë me maskën e arit.

Biznesmeni me maskë ari: Por nuk jam i sigurtë a më mbron