Lajme nga Bota

Bli tani dhe paguaj pas vdekjes! Fushata e çuditshme e picerisë në Zelandën e re

Bli tani dhe paguaj pas vdekjes! Fushata e çuditshme e picerisë

Një zinxhir picerish në Zelandën e Re “Hell Pizza”, ka lançuar një mënyrë alternative të çuditshme pagese për klientët e saj “Pay After you Die.

Që do të thotë klientët mund të paguajnë pasi të kenë ikur nga kjo botë.
Por si? Klientët do të nënshkruajnë një marrëveshje për të paguar me një testament.

Megjithatë, jo të gjithë do të jenë në gjendje të përdorin këtë metodë.
Mes atyre që regjistrohen, në fakt do të përzgjidhen vetëm 666 prej tyre për nënshkrimin e testamentit.