Lajme nga Bota

COVID-19/ Përditësimi i situatës për disa shtete

COVID-19/ Përditësimi i situatës për disa shtete

Më poshtë janë shifrat e përditësuara të disa shteteve që po përballen me COVID-19:

Amerikë 1,745,803 të infektuar, 102,107 viktima

Spanjë 283,849 të infektuar, 27,118 viktima

Itali 231,139 të infektuar 33,072 viktima

Gjermania 181,895 të infektuar, 8,533 viktima

Greqi 2,903 të infektuar, 173 viktima

Francë 182,913 të infektuar, 28,596 viktima

Britani 267,240 të infektuar, 37,460 viktima

Serbi 11,275 të infektuar, 240 viktima

Maqedoni e Veriut 2,039 të infektuar, 119 viktima

Turqi 159,797 të infektuar, 4,431 viktima

5,793,469 të prekur në gjithë botën, 357,491 viktima mbi 2 milionë e 499 mijë të shëruar.

Ndërkohë që në Shqipëri janë aktualisht 1,050 të infektuar, 33 viktima dhe 812 të shëruar.