Lajme nga Bota

Del përgjigjja e tamponit të Presidentit Trump

Del përgjigjja e tamponit të Presidentit Trump

Trump e rinisi fushatën elektorale duke shkuar në Florida, pa dalë përgjigjja e tamponit të fundit të negativizimit.

Gjithsesi, pak minuta më parë mediat e huaja raportojnë se ka rezultuar negativ.

Kjo do të thotë se Trump e ka kaluar dhe se tashmë mund të quhet zyrtarisht i shëruar.

Lajmin e dha mjeku i Shtëpisë së Bardhë Sean Conley.