Lajme nga Bota

Destinacioni italian do të presë turistë vetëm në ditë të caktuara të javës

Destinacioni italian do të presë turistë vetëm në
Bregu i Amalfit në Itali është i njohur për detet e kaltra, shkëmbinjtë e lartë dhe vilat me ngjyra karamele - por edhe për trafikun “tmerrues” në rrugët e tij të ngushta.

Tani destinacioni popullor po vendos rregulla të reja për të përgjysmuar trafikun e rrezikshëm.

Sipas rregullave të reja, drejtuesit e mjeteve do të duhet t'i binden një sistemi të ri alternativ të targave.

Nëse targa e makinës suaj përfundon me një numër tek, ju do të mund ta vizitoni vendin në ditët me numra tek. Nëse targa juaj përfundon me numër çift, do të keni mundësi ta vizitoni në ditët me numër çift.

Tiranapost.al