Lajme nga Bota

Djali që krijoi një strehë për macet e braktisura mes luftës në Siri

Djali që krijoi një strehë për macet e braktisura mes

Lufta në Siri i largoi njerëzit si çdo luftë nga shtëpitë e tyre. Lanë pas shtëpinë, rrobat, kujtimet dhe sigurisht kafshët shtëpiake. Për to mendoi Mohammad Alaa Aljaleel. Ai krijoi një strehë për macet e braktisura. I gjeti nën rrënojat e luftës, i shpëtoi dhe i ushqeu e i strehoi.

Djali që krijoi një strehë për macet e braktisura mes

Falë dhembshurisë së tij, mbi një mijë mace janë të sigurta në “Ernesto Cat”.

Djali që krijoi një strehë për macet e braktisura mes

“Që kur njerëzit dhe miqtë e mi u larguan nga vendi, macet u bënë miket e mia. Unë do të qëndroj me to, pavarësisht gjithçkaje”, thotë Mohammad që ka shumë miq tani.