Lajme nga Bota

Do të luaj rolin e Lady Di në serialin “The Crown”, transformimi i pabesueshëm i aktores Emma Corrin

Do të luaj rolin e Lady Di në serialin “The Crown”,

Josh O’Connor dhe Emma Corrin do të luajnë një nga çiftet më të famshëm dhe me fat të keq njëkohësisht të shekullit të 20-të.

Aktorja e 16-vjeçare Emma Corrin ka fituar rolin e lakmuar të Lady Diana Spencer në serialin “The Crown” të Netflix.

Do të luaj rolin e Lady Di në serialin “The Crown”,

Ajo do të debutojë si princesha e re në sezonin e katërt të serialit të famshëm, e cila u bë ikonë humanitare para vdekjes së papritur në vitin 1997.

Do të luaj rolin e Lady Di në serialin “The Crown”,

"Ajo është thjesht një karakter i jashtëzakonshëm që na ka impresionuar menjëherë kur erdhi për rolin e Diana Spencer ", tha Peter Morgan, skenarist dhe krijues i The Crown, i nominuar për Oskar, Emmy dhe çmime të tjera të rëndësishme.

Do të luaj rolin e Lady Di në serialin “The Crown”,

Ndërkohë aktorja është shprehur e entuziazmuar që do ti bashkohet serialit The Crown për sezonin e katërt.

"Jam më shumë se e entuziazmuar dhe e nderuar që do t’i bashkohem serialit The Crown për sezonin e katërt. Kam parë serialin që nga episodi i parë dhe kur mendoj se tani jam duke iu bashkuar kësaj familjeje tepër të talentuar aktorësh, kjo është thjesht joreale",  është shprehur Emma Corrin.

Do të luaj rolin e Lady Di në serialin “The Crown”,

Aktorja Emma Corrin ka një ngjashmëri të jashtëzakonshme me Lady Diana Spencer.

Kur erdhi koha për të filmuar sezonin e katërt të  “TheCrown”, aktorja ishte e pajisur me një paruke me flokë të verdhë të ngjashme me flokët e princeshës Di, grim të butë dhe një pantallona kostumi.

Do të luaj rolin e Lady Di në serialin “The Crown”,

Transformimi ishte i dukshëm krahasuar me periudhën përpara xhirimeve dhe ngjashëmria me Princëshën Di ishte tejet e madhe.

Tre sezonet e para të dramës në Netflix zhvillohen në sallat e pallatit të errët dhe zemrës së ftohtë të Windsor, duke sjellë emocione nga fjalët e pathëna, ambiciet dhe afeksionet e paplotësuara.