Lajme nga Bota

Donald Trump me sytë nga qielli: Vetëm Jezusi është më i famshëm se unë

Donald Trump me sytë nga qielli: Vetëm Jezusi është më

Pavarësisht mosmiratimit të rreth 50 përqind të popullsisë, Donald Trump u tha besnikëve të tij në Karolinën e Veriut se ekziston vetëm një person, i kaluar ose i tanishëm, më popullor se ai dhe ai është biri i Zotit, Jezusi.

"Dikush më tha një ditë më parë:" Ti je personi më i famshëm në botë deri tani. Unë thashë, 'jo nuk jam.' ... Ata thanë, 'Kush është më i famshëm?' ", tha Trump.

"Unë thashë," Jezu Krishti "," tha ai për bisedën e pretenduar me një individ emrin e të cilit nuk e bën të ditur.

Edhe pse disa sondazhe tregojnë se paraardhësi i tij, Barack Obama dhe gruaja e tij, Michelle Obama, janë ndër njerëzit më të njohur në Shtetet e Bashkuara, Trump tha se ai renditet i dyti më i njohur ndonjëherë pas Jezu Krishtit.

Turma zhurmoi miratimin e saj në shtetin thellësisht fetar ndërsa presidenti qeshi.

Të dhënat e përpiluara nga FiveThirtyEight vendosin vlerësimin e presidentit në 42.7 përqind dhe mosmiratimin e tij në 54.3 përqind.

Pika e tij e fundit e ulët ishte më 28 korrik, me një vlerësim miratimi prej 40.1 përqind dhe një mosmiratim prej gati 56 përqind.

*The Independent