Lajme nga Bota

Edhe Angela Merkel shkoi në supermarket dhe tre shishe verë i dallojmë

Edhe Angela Merkel shkoi në supermarket dhe tre shishe verë i

Kancelarja gjermane, Angela Merkel është fotografuar teksa bën pazarin në një supermarket. E veshur me kostumin e saj në stilin e përhershëm, Merkel shfaqet teksa shtyn karrocën brenda së cilës dallohen 3 shishe vere.

Edhe Angela Merkel shkoi në supermarket dhe tre shishe verë i

Merkel mbante distancën e sigurisë prej të paktën 2 metrash, ndërkohë që nuk kishte as maskë (që nuk këshillohet për të painfektuarit) e as doreza.