Lajme nga Bota

Çfarë pamje kishte Festivali i Akullit dhe i Borës në Kinë

Çfarë pamje kishte Festivali i Akullit dhe i Borës në

Festivali, që mbahet çdo vit në Harbin, në Kinë këtë vit iu dedikua akullit dhe borës.

Çdo vit temat janë të ndryshme.

Çfarë pamje kishte Festivali i Akullit dhe i Borës në

Fillimisht, ky festival tërhiqte kryesisht pjesëmarrës kinezë, por evoluoi në një festival dhe konkurs ndërkombëtar me kalimin e viteve.

Çfarë pamje kishte Festivali i Akullit dhe i Borës në

Festivali ka fituar popullaritet të jashtëzakonshëm, duke tërhequr 18 milionë vizitorë dhe duke gjeneruar të ardhura të konsiderueshme.

Çfarë pamje kishte Festivali i Akullit dhe i Borës në

Çfarë pamje kishte Festivali i Akullit dhe i Borës në

28.7 miliardë juanë, ose ndryshe 4,4 miliardë dollarë vetëm këtë vit.

Çfarë pamje kishte Festivali i Akullit dhe i Borës në

Çfarë pamje kishte Festivali i Akullit dhe i Borës në

Për të marrë një shije të këtij festivali shiko fotot e akujve me ngjyra.