Lajme nga Bota

Foto/ Pemë të rrëzuara dhe varka të përmbysura. Më e keqja e ciklonit në Greqi nuk ka ardhur akoma

Foto/ Pemë të rrëzuara dhe varka të përmbysura. Më

Greqia është goditur mbrëmjen e djeshme dhe gjatë mesnatës nga një ciklon i fuqishëm. Pemë të rrëzuara, varka të përmbysura, rrugë të bllokuara nga uji, një kaos paraqitet edhe përmes fotove.

Foto/ Pemë të rrëzuara dhe varka të përmbysura. Më

Foto/ Pemë të rrëzuara dhe varka të përmbysura. Më

Foto/ Pemë të rrëzuara dhe varka të përmbysura. Më

Foto/ Pemë të rrëzuara dhe varka të përmbysura. Më

Shërbimi meteorologjik paralajmëron që më e keqja nuk ka kaluar.

Foto/ Pemë të rrëzuara dhe varka të përmbysura. Më

Foto/ Pemë të rrëzuara dhe varka të përmbysura. Më

Foto/ Pemë të rrëzuara dhe varka të përmbysura. Më

Foto/ Pemë të rrëzuara dhe varka të përmbysura. Më

Foto/ Pemë të rrëzuara dhe varka të përmbysura. Më

Foto/ Pemë të rrëzuara dhe varka të përmbysura. Më

Nga e premtja dhe deri në orët e para të së shtunës, parashikohet të jetë periudha më e vështirë dhe e rrezikshme, sidomos për Atikën.