Lajme nga Bota

Fotoalbum/ Anglia zgjohet në zi

Fotoalbum/ Anglia zgjohet në zi

Dje, 8 shtator u nda nga jeta Mbretëresha Elizabeth, në moshën 96 vjeçare. Po teksa trupi i saj ndodhet ende në Balmoral, para Pallatit Mbretëror njerëzit e gdhinë.

Lot, lule dhe foto të mbretëreshës që qëndroi në fron për 70 vjet…

Fotoalbum/ Anglia zgjohet në zi

Fotoalbum/ Anglia zgjohet në zi

Fotoalbum/ Anglia zgjohet në zi

Fotoalbum/ Anglia zgjohet në zi

Fotoalbum/ Anglia zgjohet në zi

Fotoalbum/ Anglia zgjohet në zi

Fotoalbum/ Anglia zgjohet në zi

Fotoalbum/ Anglia zgjohet në zi

Fotoalbum/ Anglia zgjohet në zi

Fotoalbum/ Anglia zgjohet në zi

Fotoalbum/ Anglia zgjohet në zi

Fotoalbum/ Anglia zgjohet në zi

Fotoalbum/ Anglia zgjohet në zi

Fotoalbum/ Anglia zgjohet në zi

Fotoalbum/ Anglia zgjohet në zi

Fotoalbum/ Anglia zgjohet në zi

Fotoalbum/ Anglia zgjohet në zi

Fotoalbum/ Anglia zgjohet në zi

Fotoalbum/ Anglia zgjohet në zi

Fotoalbum/ Anglia zgjohet në zi

Fotoalbum/ Anglia zgjohet në zi

Fotoalbum/ Anglia zgjohet në zi

Fotoalbum/ Anglia zgjohet në zi