Lajme nga Bota

Gruaja që vodhi ditarin e vajzës së Biden dënohet me burg

Gruaja që vodhi ditarin e vajzës së Biden dënohet me burg

Një grua që vodhi ditarin e Ashley Biden dhe ia shiti një organizate konservatore është dënuar me një muaj burg.

Aimee Harris gjithashtu do të kalojë tre muaj në izolim në shtëpi.

Harris gjeti artikujt e Ashley Biden në vitin 2020 dhe u përpoq t'i shiste ditarin fushatës presidenciale të Donald Trump.

Kur fushata e Trump nuk ishte e interesuar, ajo ia shiti një organizate konservatore për 20,000 dollarë.