Lajme nga Bota

Historia e çuditshme e gruas që nuk i preu thonjtë që nga 1979-ta: Pse mori këtë vendim?

Historia e çuditshme e gruas që nuk i preu thonjtë që nga

Lee Redmond nuk i ka prerë thonjtë që nga viti 1979. Çdo vit i ka mbajtur me vaj ulliri dhe me forcues. Thonjtë e saj arritën në 4.32 metër duke bërë që të futet në rekordin Guinnes. 

Historia e çuditshme e gruas që nuk i preu thonjtë që nga

Për 'Mirror' ajo ka treguar se nisi si sfidë: Ishte thjesht një sfidë për veten time, që të shihja se sa mund të arrija dhe çfarë do ndodhte më pas. Është e çuditshme se si u bënë pjesë e imja. Shumë më kanë pyetur dhe më kanë kritikuar, por ata nuk e dinë se sa rëndësi kanë për mua.

Por gjyshja nga Amerika pati një aksident me makinë dhe thonjtë iu thyen: Nisa të qaja më shumë për thonjtë se për shëndetin tim.

Historia e çuditshme e gruas që nuk i preu thonjtë që nga

Tashmë thonjtë e saj janë më të shkurtër por po kujdeset që ti rrisë sa më shpejt: Dua të jem në Guinnes edhe pse ndihem se një pjesë e kam humbur!

Historia e çuditshme e gruas që nuk i preu thonjtë që nga

Historia e çuditshme e gruas që nuk i preu thonjtë që nga