Lajme nga Bota

Ivanka Trump: Babai im kandidon për shkak të politikanëve si Joe Biden!

Ivanka Trump: Babai im kandidon për shkak të politikanëve si Joe

Kush e fitoi debatin e fundit presidencial mbrëmë? Donald Trump apo Joe Biden? Këndvështrimet janë të ndryshme, amerikanët dhe të gjithë ata me pasaportë amerikane do vendosin me 4 Nëntor.

Por i fortë ka qenë reagimi i vajzës së presidentit aktual Donald, e cila thotë se babai i saj kandidon për president për shkak të politikanëve si Joe Biden!

Përmes një stastusi në Twitter, Ivanka, 38 vjeçe e cila është këshilltarja kryesore e babait të saj në rolin e presidentit shkruan:  

'Babai im kandidon për presidenti për shkak të politikanëve si Joe Biden; vetëm fjalë, asnjë veprim! Babai im ka qenë një udhëheqës i veprimeve i cili ka mbatur premtimet. Ai do të vazhdojë të luftojë dhe të japë për të gjithë amerikanët për 4 vite të tjera'!

Ivanka Trump: Babai im kandidon për shkak të politikanëve si Joe

Ivanka Trump: Babai im kandidon për shkak të politikanëve si Joe