Lajme nga Bota

Izolim total për dy nga shtetet e Amerikës

Izolim total për dy nga shtetet e Amerikës

Michigan dhe Washington janë izoluar totalisht. Rritja e shifrave të të infektuarve ka detyruar qeveritë përkatëse të mbyllin palestrat, restorantet, kinematë dhe të gjitha shkollat. Masat do të hyjnë në fuqi nga kjo e mërkurë dhe do të zgjatin sa të jetë nevoja.

Amerika po goditet rëndë nga koronavirusi dhe po kalon valën e dytë, ashtu si një pjesë e madhe e Evropës. Vetëm në Michigan po humbin jetën mbi 7 mijë njerëz në ditë.

*Burimi Crosscut