Lajme nga Bota

Jens Stoltenberg: S`ka asnjë provë që mbetjet e dronit mbi Rumani të jenë ruse

Jens Stoltenberg: S`ka asnjë provë që mbetjet e dronit mbi Rumani

Nuk ka asnjë provë që tregon se mbetjet e dronit të gjetur në territorin rumun janë shkaktuar nga një sulm i qëllimshëm i nisur nga Moska. Këtë e ka sqaruar shefi i NATO-s Jens Stoltenberg.

“Ne nuk kemi asnjë informacion që tregon një sulm të qëllimshëm nga Rusia dhe jemi në pritje të rezultatit të hetimit në vazhdim”, tha sot Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg.

Një sulm i mundshëm mbi Rumaninë, do të nënkuptonte një luftë të hapur ndaj NATO-s.