Lajme nga Bota

Ju tregoj 5 këshillat e babait tim për t'u bërë dhe ju një CEO i ardhshëm

Ju tregoj 5 këshillat e babait tim për t'u bërë dhe ju

Jilliene Helman është themeluese e RealtyMogul.com që operon në fushën e Real Estate. Por siç tregon 30 vjeçarja nuk do ishte duke shijuar suksesin e saj dhe as e ftuar nëpër intervista nëse nuk do ndiqte këshilllat e babait të saj që në vogëli.

Ju tregoj 5 këshillat e babait tim për t'u bërë dhe ju

Jini udhëheqës në gjithçka që bëni, është një ndër këshilllat për Jilliene dhe motrat dhe vëllezërit e saj.

Nga familja me 7 anëtarë, 5 prej tyre janë udhëheqës biznesi sot. Pavarësisht nëse doni të bëheni CEO apo udhëheqës në biznese të fuqishme, ajo thotë se këto pesë këshilla të dhëna nga babai në fëmijërinë e saj mund t’ju ndihmojnë edhe ju në të ardhmen: 

1. Ruaj gjithmonë një marrëdhënie të ngushtë me familjen?

2. Asnjëherë mos ndalo së studiuari

?3. Filloni të punoni në moshë të re

?4. Mësoni ta doni punën tuaj, cilado qoftë ajo?

?5. Bëhuni udhëheqës në çdo situatë me të cilën përballeni