Lajme nga Bota

Ka formën e një pule, kjo çantë është kthyer në fiksim për vajzat  

Ka formën e një pule, kjo çantë është kthyer

“Çanta e pulës” me një ngjyrë të verdhë të çelët me sqep të verdhë, vathë të kuq, sy të zinj dhe doreza të kuqe është kthyer në fiksimin e vajzave. Ajo ka detaje të pendëve dhe duket sikur ju mbani në krahë një pulë të vërtetë.

Ka formën e një pule, kjo çantë është kthyer

“Çanta e pulës” prej gome ka gati 750 komente me një vlerësim mesatar prej 4,5 nga 5 yje në Amazon dhe kushton 27,15 dollarë.

Ka formën e një pule, kjo çantë është kthyer

Pëveç komenteve, shumë vajza dhe gra kanë publikaur foto të çantës së tyre të re dhe dashuria për të të ka shkuar edhe më tej pasi kësaj çante i kanë hapur edhe llogari në Instagram. Një tjetër madje e ka bërë tatuash këtë çantë shkruan Cosmopolitan.