Lajme nga Bota

Këta të famshëm zbuluan fobitë e tyre më të mëdha

Këta të famshëm zbuluan fobitë e tyre më të

Edhe pse ka pafund lloje frikash, hulumtimet tregojnë se më të zakonshme janë fobitë sociale, të ndjekura nga agorafobia (frika nga hapësirat e hapura) dhe akrofobia (frika nga lartësitë).

Dhe ndërsa disa njerëz e trajnojnë trurin e tyre për të mposhtur fobitë pak nga pak, të tjerë gjejnë një mënyrë për t'i përballuar ato në një mënyrë të zgjuar. Sido që të jetë, ne kurrë nuk duhet të kemi turp për frikën tonë, sepse ato janë një pjesë integrale e identitetit tonë dhe luajnë një rol thelbësor në formimin e personaliteteve tona unike.

Disa të famshëm që kanë zbuluar fobitë tyre më të mëdha

Madona- frikë nga bubullima dhe vetëtima

Këta të famshëm zbuluan fobitë e tyre më të

Jennifer Aniston - lartësitë dhe zhytjen

Këta të famshëm zbuluan fobitë e tyre më të

Nicole Kidman - fluturat

Këta të famshëm zbuluan fobitë e tyre më të

Channing Tatum - Kukullat

Këta të famshëm zbuluan fobitë e tyre më të

Rita Ora — Tualetet

Këta të famshëm zbuluan fobitë e tyre më të

Khloé Kardashian - kërthiza

Këta të famshëm zbuluan fobitë e tyre më të

Kylie Jenner- Nga një filxhan që ka pluhur

Këta të famshëm zbuluan fobitë e tyre më të