Lajme nga Bota

Kisha Qipriote kërkon tërheqjen e këngës së Eurovisionit: Është satanike

Kisha Qipriote kërkon tërheqjen e këngës së

Kisha Ortodokse e Qipros ka bërë thirrje publike që kënga e cila ka fituar të drejtën të përfaqësojë vendin në Eurovision të tërhiqet nga konkrrsi. Sipas Kishës kënga e Elena Tsagnirou promovon vlera anti-shoqërore dhe djabolizëm.

Kënga që titullohet “El Diablo” dhe flet për rënien në dashuri me një burrë aq negativ sa vetë djalli.

Sinodi i Shenjtë i Kishës Ortodokse të Qipros ka shprehur zhgënjimin e thellë me përzgjedhjen e këngës si dhe shkruan se kënga simbolizon dorëzimin tek anti-vlerat dhe djalli dhe ka refuzuar përgjigjen e vetë këngëtares se mesazhi i këngës është alegorik për një marrëdhënie të keqe dhe jo qëllimisht satanike.

Tiranapost.al