Lajme nga Bota

Kosha që flasin! Nisma e qytetit suedez për të reduktuar ndotjen

Kosha që flasin! Nisma e qytetit suedez për të reduktuar ndotjen

Qyteti suedez i Malmo -s po kalon një nivel krejtësisht të ri në përpjekjen e tij të fundit për të pastruar rrugët.

Duke instaluar kosha plehrash që flasin, të cilët shpërndajnë mesazhe audio pasi u hidhen mbeturinat, autoritetet shpresojnë për një rritje të mbeturinave që depozitohen.

Këmbësorët që hedhin mbeturina në një nga dy kazanët në urën Davidshallsbron të qytetit shpërblehen me reagime jashtëzakonisht pozitive nga një zë seksi femëror, i cili ofron një sërë përgjigjesh.

"Kthehu së shpejti dhe bëje përsëri!", është një nga mesazhet e programuara.

Shihni videon: