Lajme nga Bota

Ku mund ta shikosh live funeralin e Princit Philip?

Ku mund ta shikosh live funeralin e Princit Philip?

Princi Philip do të përcillet sot në banesën e fundit. Ai u nda nga jeta në moshën 99-vjeçare në datën 9 prill. Siç rregullat mbretërore e kërkojnë, varrimi i tij do të bëhet sot, pas dy javësh.

Të pranishëm në ceremoni do të jenë vetëm 30 vetë, anëtarë të familjes, për shkak të rregullave anti-Covid.

Ku mund ta shikosh live funeralin e Princit Philip?

Për gjithë të tjerët që duan të jenë pjesë mund ta shikojnë livestream në këtë link. BBC dhe ITv kanë ekskluzivitetin e transmetimit.

Aktualisht ka gati 200 mijë ndjekës live, por ngjarja pritet të thyejë rekordin e kryeministrit Boris Johnson kur lajmëroi izolimin e dytë, në janar, me 25,1 milionë shikues.