Lajme nga Bota

Kur Fabio Fazio e pyeti Papën: Si je? Përgjigjja e tij ishte aq e bukur dhe e vërtetë

Kur Fabio Fazio e pyeti Papën: Si je? Përgjigjja e tij ishte aq e

Pyetja e parë që do të bëj është: Si je? Nisur nga fjalët për një dorëheqje të mundshme.

Kështu iu drejtua Fabio Fazio, Papës.

Kurse Papa ia ktheu: Jam gjallë.


Më tej kreu i Vatikanit foli edhe për thashethemet e dorëheqjes duke sqaruar se kjo është një ide dhe dëshirë, por jo e atij. Dorëheqja është thjesht një mundësi që ai ka, por që momentalisht nuk e ka as në plan dhe as në dëshirat e tij.