Lajme nga Bota

Ky është vendi që pandemia nuk ia preku turizmin

Ky është vendi që pandemia nuk ia preku turizmin

Pandemia duket se nuk e ka prekur sektorin e turizmit në Kroaci. Kryesisht turistët amerikanë po mbushin hotelet dhe resorte të tjerë priten të hapen.

Resorti i ri Maslina, në mes të një pylli me pisha, me pamje nga Deti Adriatik do të hapet këtë muaj si një nga më luksozët. Me 33 dhoma, 17 suita dhe 3 vila, në të gjitha integruar element të natyrës.

Ky është vendi që pandemia nuk ia preku turizmin

Ky është vendi që pandemia nuk ia preku turizmin

Ky është vendi që pandemia nuk ia preku turizmin

Ky është vendi që pandemia nuk ia preku turizmin

Ky është vendi që pandemia nuk ia preku turizmin

Amerikanëve ua kanë mbyllur dyert një pjesë e mirë e vendeve të BE-së, por jo Kroacia. Kusht për hyrjen në territorin e tyre është një test negativ ndaj Covid-19, kryer deri në 48 orë para udhëtimit.

*Burimi Forbes