Lajme nga Bota

'Më falni, duhet të shkoj në tualet'. Video kur Meloni ngrihet me vrap nga konferenca

'Më falni, duhet të shkoj në tualet'. Video kur Meloni

Ishte duke mbajtur një konferencë, kur nevojat personale e kanë detyruar të largohet literalisht me vrap.

Nuk ka nxjerrë asnjë justifikim. Ka thënë thjesht: "Më falni, por duhet të shkoj në tualet".

Dhe ka bredhur me vrap nëpër sallë, deri në derën e daljes.

"Edhe kryeministret shkojnë në tualet", është një nga komentet më të shpeshta.