Lajme nga Bota

Musk mendon se nëse Trump arrestohet, atëherë do të rizgjidhet bindshëm si president

Musk mendon se nëse Trump arrestohet, atëherë do të

Trump ka bërë sot një paralajmërim serioz. “Të martën arrestohem” ka deklaruar ish-presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, pa dhënë arsyen.

Lajmi ka qenë kryetemë e mediave botërore. Një reagim e ka bërë edhe shefi i Twitter, Elon Musk.

Musk mendon se nëse Trump arrestohet, atëherë do të

Sipas tij, nëse ndodh që Trump të arrestohet, atëherë kjo do të nxiste rizgjidhjen e tij president në zgjedhjet e ardhshme dhe madje me një fitore bindëse.

Nuk dihet nëse arrestimi i mundshëm lidhet me nxitjen e protestës së 6 janarit në Kapitol, apo me dokumentet e klasifikuara që janë gjetur në një nga rezidencat e tij.