Lajme nga Bota

Në Greqi dhe Angli temperaturat e larta po djegin edhe shtëpi

Në Greqi dhe Angli temperaturat e larta po djegin edhe shtëpi

Temperaturat e larta po sjellin fatkeqësi dhe pamje apokaliptike, sidomos në Greqi dhe Angli. Zjarret kanë përfshirë edhe shtëpitë. Dhjetra shtëpi janë djegur në Greqi e po ashtu edhe në Angli.

Sipas mediave greke zjarret janë problematike në Gerakë, Anthousa, Pallini, Pendeli, Dioni dhe Drafi.

Pamje nga Greqia

Në Greqi dhe Angli temperaturat e larta po djegin edhe shtëpi

Në Greqi dhe Angli temperaturat e larta po djegin edhe shtëpi

Në Greqi dhe Angli temperaturat e larta po djegin edhe shtëpi

Pamje nga Anglia

Në Greqi dhe Angli temperaturat e larta po djegin edhe shtëpi

Si asnjëherë më parë temperaturat kanë shënuar 34 gradë edhe në Skoci.