Lajme nga Bota

Nëna hap 35 metër tunel nën tokë për të nxjerrë djalin nga burgu

Nëna hap 35 metër tunel nën tokë për të

Ngjarja ka ndodhur në Ukrainë. Nëna 51 vjeç, e dëshpëruar prej dënimit me burgim të përjetshëm të të birit ka vendosur të marrë me qira një shtëpi pranë burgut. Prej atje, për 3 muaj me radhë ajo ka gërmuar 35 metra nën tokë.

Gruaja është zbuluar nga policia dhe është vënë nën pranga.