Lajme nga Bota

Nga varrimi i njerëzve te turizmi! Çfarë duhet të dini për Ekonomizimin e Hënës, sipas shkencëtarëve

Nga varrimi i njerëzve te turizmi! Çfarë duhet të dini

Gara për t'u kthyer në Hënë ka filluar.

SHBA dhe Kina po planifikojnë të krijojnë baza të përhershme me ekuipazh në sipërfaqen hënore. Miliarda dollarë janë në dispozicion ndërsa kompanitë po nisin projekte të reja ambicioze mbështetëse - a mund të jetë ky hapi tjetër i madh drejt një ekonomie hënore?

Ndiqni Klipin rreth ideve të shkencëtarëve për ekonomizimin e Hënës: