Lajme nga Bota

Nick Abbott, emërohet ambasadori i ri i Mbretërisë së Bashkuar në Shqipëri

Nick Abbott, emërohet ambasadori i ri i Mbretërisë së

Nick Abbott është emëruar Ambasador i Mbretërisë së Bashkuar në Shqipëri. Abbot ka punuar më parë në Europë, Lindjen e Mesme dhe si Ambasador i MB në Kosovë.

Njoftimi i Ambasadës: Nick Abbott është emëruar Ambasador i Madhërisë së Tij në Shqipëri. Të gjithë ne në ambasadë mezi presim t’ju përshëndesim në shtator 2024. Ai ka punuar në Evropë dhe Lindjen e Mesme dhe sjell përvojë të jashtëzakonshme si Ambasador i Madhërisë së Tij në Kosovë.