Lajme nga Bota

Një foto e Jill Biden që ka nxitur edhe një krahasim me Melania Trump

Një foto e Jill Biden që ka nxitur edhe një krahasim me Melania

Një foto e Zonjës së Parë të Shtëpisë së Bardhë, Jill Biden ka nxitur komente të shumta në internet, ku në fokus është krahasimi me paraardhësen e saj Melania Trump.

Nga Twitteri zyrtar, Jill postoi një foto të saj, në një tavolinë, me syze dhe siç dukej po studionte që të jetë e përgatitur në samitin e G7-ës. Ajo ndodhej në avionin presidencial të Air Force One.

Një foto e Jill Biden që ka nxitur edhe një krahasim me Melania

G7 është një samit ku udhëheqës botërorë të shtatë vendeve - nga Franca, Gjermania, Italia, Japonia, Britania e Madhe dhe Shtetet e Bashkuara - diskutojnë çështjet më të mëdha të muajve të fundit. Këtë vit, samiti po mbahet në Cornwall, në bregdetin jugor të Britanisë.

Pas publikimit të fotos, në internet po bëhen krahasime mes Jill dhe Melanias. Shumë e vlerësuan Jill për punën që po bënte shtuar faktit se ajo është edhe pedagoge dhe nuk munduan ironitë apo akuzat për Melanian, se nuk është parë ndonjëherë të bëjë njëjtë si Jill.

Një foto e Jill Biden që ka nxitur edhe një krahasim me Melania

Një foto e Jill Biden që ka nxitur edhe një krahasim me Melania

Një foto e Jill Biden që ka nxitur edhe një krahasim me Melania

Një foto e Jill Biden që ka nxitur edhe një krahasim me Melania

Por pati dhe mbështetës të Melanias, që shkruanin se nuk janë impresionuar me foton dhe se Jill po tejkalon rolin e saj: Duhet të jetë burri Joe që të merret me punët studimore?!. Shihni komentet:

Një foto e Jill Biden që ka nxitur edhe një krahasim me Melania

Një foto e Jill Biden që ka nxitur edhe një krahasim me Melania

Një foto e Jill Biden që ka nxitur edhe një krahasim me Melania

*Tiranapost.al