Lajme nga Bota

Një tjetër vend europian heq të gjitha kufizimet për Covid-19

Një tjetër vend europian heq të gjitha kufizimet për

Estonia sapo ka hequr të gjitha kufizimet e saj të udhëtimit COVID-19. Edhe pse mund të duket si çdo komb i Evropës veriore, me kodrat e tij plot gjelbërim dhe lidhjet me kryqëzatat vikinge, ka disa fakte rreth Estonisë që mund t'ju befasojnë.

Për shembull, a e dini se Estonia ka një sezon të pestë në vit që ndodh midis dimrit dhe Prnverës?

Shtëpia e më shumë bizneseve fillestare dhe me mega-kompanitë e internetit si Skype që po krijohen atje, nuk është çudi që Estonia njihet si shoqërohet dixhitale më të përparuar në botë.

Në fakt, Estonia është vlerësuar gjithashtu për një nga lidhjet më të mira të internetit në botë, duke e bërë atë një vend të preferuar për punonjësit në distancë.

Me dalje në detin Baltik, Estonia është shtëpia e një morie ishujsh , të gjithë me hijeshinë dhe karakteristikat e tyre.