Lajme nga Bota

Papa Françesku shtrohet në spital për një infeksion pulmonar

Papa Françesku shtrohet në spital për një infeksion

Papa Françesku është shtruar në spital për një infeksion në mushkëri, sipas një deklarate nga Vatikani.

Zëdhënësi i tij Matteo Bruni tha se Papa Françesku kishte patur probleme me frymëmarrjen ditët e fundit dhe shkoi në spitalin Gemelli për analiza.

“Testet treguan një infeksion të frymëmarrjes (përjashtuar infeksionin Covid-19) që do të kërkojë disa ditë terapi mjekësore”, thuhet në deklaratën e Brunit.