Lajme nga Bota

Papa mund të bëjë koronaren

Papa mund të bëjë koronaren

Papa Françesku e kaloi natën e djeshme në spital. Shkak u bënë problemet me zemrën dhe frymëmarrjen.

Aktualisht ndodhet i shtruar në spital dhe sipas informacioneve të këtij mëngjesi mund t'i nënshtrohet koronares.

Nata ka kaluar e qetë, por mëngjesi ka sjellë mungesë stabiliteti.

Sipas infermierëve, ekziston mundësia e kryerjes së koronagrafisë për shkak të rrezikut të fibrilacionit arterial (aritmia e shpeshtë e zemrës).