Lajme nga Bota

Përleshje në parlamentin italian, sherri nisi për një flamur

Përleshje në parlamentin italian, sherri nisi për një flamur

Në seancën e djeshme parlamentare në Itali deputetët janë përleshur me njëri-tjetrin.

Sherri nisi gjatë diskutimit për autonominë e diferencuar.


Ishte deputeti i M5-s Leonardo Donno, i cili kishte tentoi t’i tregonte para fytyrës flamurin italian ministrit Calderoli, i cili më pas u godit dhe ra në tokë. Deputeti doli nga salla në karrige me rrota pas dhunës që pësoi.

Deputetët e tjerë duket se shpëtuan pa lëndime serioze.