Lajme nga Bota

Përndiqte Shakirën hap pas hapi, tani pretendon se është i martuar me të

Përndiqte Shakirën hap pas hapi, tani pretendon se është i

Daniel John Valtier, 56 vjeç ndodhet në burg.

Ai përndiqte Shakirën prej kohësh dhe madje hyri deri në shtëpinë e saj.

Tashmë ka dalë në gjyq dhe deklaratat e tij vijojnë të jenë shqetësuese.

Daniel John Valtiere pretendon se është i dashuri i këngëtares.

Gjykatësi kishte vendosur garanci me kusht në vlerën e 50,000 dollarëve, por pas këmbënguljes së të pandehurit se Shakira është gruaja e tij, gjyqtari e ngriti kushtin në 100,000 dollarë.

"Jo zotëri, ajo nuk është gruaja juaj. Unë kam disa shqetësime reale tani, sepse ti halucinacione”, ka thënë gjyqtari.