Lajme nga Bota

Pika kryesore e fjalimit të Biden në inaugurim, krejt e ndryshme nga ideja e Trump

Pika kryesore e fjalimit të Biden në inaugurim, krejt e ndryshme nga

Vizioni i Joe Biden do jetë pozitiv e optimist dhe do të përpiqet të kthejë një faqe të re, përkundrejt përçarjeve dhe urrejtjes së katër viteve të fundit, udhëhequr nga Trump.

Këtë detaj e ka zbuluar Kate Bedingfield, drejtoreshë për komunikimet për administratën e ardhshme Biden.

"Mendoj se këtë duan amerikanët në të gjithë vendin. Ata duan një qeveri të përqëndruar tek ato që duhen dhe për të ndihmuar njerëzit për jetën e përditshme”.

“81 milionë amerikanë ndaj e votuan Biden se e dinin vizionin e tij", tha Bedingfield. Biden do të betohet më 20 janar.