Lajme nga Bota

Princi Charles pozitiv ndaj COVID-19

Princi Charles pozitiv ndaj COVID-19

BBC njofton se Princi Charles i është nënshtruar testit dhe ka rezultuar pozitiv ndaj COVID-19. Ai ka disa simptoma, por gjendja është e stabilizuar.

Princi Charles pozitiv ndaj COVID-19
Charles dhe Camilla

Edhe bashkëshortja e tij Camilla i është nënshtruar testit, por ka rezultuar negative. Ata janë izoluar në shtëpinë e tyre në Skoci. Ndërkohë nuk dihet ende asgjë për pjesën tjetër të familjes.

*Burimi BBC