Lajme nga Bota

Qyteti në SHBA zgjedh një 18-vjeçar si kryebashkiak

Qyteti në SHBA zgjedh një 18-vjeçar si kryebashkiak

Jaylen Smith u diplomua nga shkolla e mesme në maj. Më pak se një vit më vonë, 18-vjeçari u zgjodh kryebashkiak i qytetit të vogël në SHBA, Earle.

Smith tha se ishte puna e tij në shoqatën e qeverisë së studentëve në shkollë që e bëri atë të pasionuar dhe të vendosur për t'i shërbyer komunitetit të tij në një nivel më të lartë.

Megjithëse Smith është i ri, ai ka një vizion të qartë të asaj që dëshiron të shohë në Earle, dhe ai e di se nuk do të ndodhë brenda natës.

Ai dëshiron të rindërtojë qytetin duke e çliruar nga shtëpitë e braktisura, të bëjë departamentin e policisë të funksionojë 24 orë, të krijojë vende pune për të rinjtë dhe të zbatojë transportin publik për në dyqanet ushqimore.

Tiranapost.al