Lajme nga Bota

Rekord viktimash nga Covidi brenda në SHBA

Rekord viktimash nga Covidi brenda në SHBA

250 mijë të vdekur nga Covid-19 kanë arritur Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ndërkohë që edhe numri i infektimeve prej mbi 11 milionë njerëzish është shqetësues.

Rekord viktimash nga Covidi brenda në SHBA

SHBA vazhdon të jetë vendi me më shumë raste të raportuara në të gjithë botën dhe rastet vazhdojnë të shtohen çdo ditë. Vatrat më të nxehta janë në New York.

Dr. Fauci shprehet se situata është e rënduar e se e kanë njerëzit në dorë për të ulur shifrat. Dimri është përpara dhe gjendja mund të rëndohet. E vetmja shpresë dhe lajm i mirë është vaksina që pritet të dalë.