Lajme nga Bota

Shkaktoi 43 viktima dy vjet më parë, inaugurohet ura e re në Xhenova

Shkaktoi 43 viktima dy vjet më parë, inaugurohet ura e re në

Dy vite më parë u shkëput duke u shembur një pjesë e konsiderueshme e urës në Xhenova dhe humbën jetën 43 njerëz. Mbase ka kaluar kohë dhe ke harruar historitë e fatkeqëve, por jo të fugonit që frenoi në momentin e duhur.

Sot po inaugurohet ura e re. Gjatë ceremonisë u kërkua të lexoheshin në shenjë homazhi emrat e viktimave, por familjarët kundërshtuan.

Nga 4 ose 5 gushti ura do të vihet në funksion.