Lajme nga Bota

Shtimi i çimkave në Paris sjell një fenomen. Si po mashtrohen të moshuarit

Shtimi i çimkave në Paris sjell një fenomen. Si po mashtrohen

Shtimi i çimkave në Francë në përgjithësi e në Paris në veçanti, përveç bezdisë ka sjellë edhe një tjetër fenomen. Të moshuarit po mashtrohen. Në dëshpërim për të zhdukur nga shtëpia çimkat, ata po paguajnë para.

Dy burra janë arrestuar në Francë pasi dyshohet se kanë mashtruar të moshuarit duke i marrë mijëra euro për largimin e çimkave nga shtëpia.

Ata shkuan në shtëpinë e të moshuarve, bëni sikur panë situatën dhe ia morën paraprakisht paratë për të blerë produktet e trajtimit.

Policia në një deklaratë për shtyp tha se 48 persona ishin mashtruar gjithsej, shumë prej tyre gra, mbi 90 vjeç.