Lajme nga Bota

Spanja mbyll aeroportin e Katalonjës nga rreziku i raketës kineze

Spanja mbyll aeroportin e Katalonjës nga rreziku i raketës kineze

Spanja mbyll aeroportin e Katalonjës dhe tre rajoneve të tjera si pasojë e frikës së një raketë kineze mund të bjerë.

Fluturimet midis orës 09:38 deri në orën 10:18 janë anuluar.

Çdo rrezi merret parasysh, edhe pse shkencërisht atmosfera i shpërbën në copëza të vogla pjesët e raketës.

Kina është duke bërë disa prova për stacionin hapësinor që po ndërton.

Lajmi në përditësim…